(Видео) Полицаец седум пати пука во невооружен човек, снимка која ја крена цела Америка на нозе

Рејсин Вајт во неделата сними видео што ја крена цела Америка на нозе. Вајт го сними моментот кога еден од полицајците во Висконсин седум пати пукал …

(Видео) Полицаец седум пати пука во невооружен човек, снимка која ја крена цела Америка на нозе Прочитај повеќе »