Џејкоб протестирал затоа што школото забранило учениците да носат големи ранци

Џејкоб Форд од Велика Британија се бори против одлуката на управата на неговото школо за забраната за носење на големи ранци на часовите. Ваквата одлука …

Џејкоб протестирал затоа што школото забранило учениците да носат големи ранци Прочитај повеќе »