(Видео) Градоначалникот на Минеаполис плачеше на ковчегот на Џорџ Флојд

Градоначалникот на Минеаполис Џејкоб Фреј, на почетокот на комеморацијата, клекна пред ковчегот на Афроамериканецот Џорџ Флојд и заплака. Флојд беше човекот кој почина, откако претходно …

(Видео) Градоначалникот на Минеаполис плачеше на ковчегот на Џорџ Флојд Прочитај повеќе »