Мажот кој ги нападна кучињата на Лејди Гага е осуден на четири години затвор

Мажот кој ги нападна кучињата на пејачката Лејди Гага е осуден на четири години затвор. Судот во Калифорнија го осуди Џејлин Кејшон Вајт, кој заедно …

Мажот кој ги нападна кучињата на Лејди Гага е осуден на четири години затвор Прочитај повеќе »