(Фото) Јутјубер тврди дека на мечот меѓу Тајсон и Мекнили во публиката имало човек кој снимал со „самсунг“, мобилен кој во тоа време не постоел

Јутјуберот по име Џејми Нантам објавил архивска снимка од боксерскиот меч меѓу Мајк Тајсон и Питер Мекнили, кој се одржал на 19 август 1995 година. …

(Фото) Јутјубер тврди дека на мечот меѓу Тајсон и Мекнили во публиката имало човек кој снимал со „самсунг“, мобилен кој во тоа време не постоел Прочитај повеќе »