Еден од тројцата напаѓачи што пукаше во шетачот на кучињата на Лејди Гага по грешка бил пуштен од затвор

Еден од тројцата напаѓачи кој минатата година пукаше во шетачот на кучињата на Лејди Гага, по грешка бил пуштен од затвор во Калифорнија, пренесеува The Guardian. …

Еден од тројцата напаѓачи што пукаше во шетачот на кучињата на Лејди Гага по грешка бил пуштен од затвор Прочитај повеќе »