Џејмс Дин

Џејмс Дин пред да стане ѕвезда, работел на паркинг само за да се прехрани

Американскиот филмски глумец, е првиот кој бил постхумно номиниран за наградата „Оскар“. Тој е роден на денешен ден пред 89 години. Биле доволни само три …

Џејмс Дин пред да стане ѕвезда, работел на паркинг само за да се прехрани Прочитај повеќе »

Scroll to Top