Исчезна глумецот Џејмс Ластовиќ, последен пат виден на Хаваи

Глумецот Џејмс Ластовиќ и неговата цимерка Невин Диздари исчезнаа на Хаваите. Последен пат биле видени во неделата на деветти октомври, во одморалиштето Hanalei Bay Resort. …

Исчезна глумецот Џејмс Ластовиќ, последен пат виден на Хаваи Прочитај повеќе »