Радиостаници во Канада повеќе не ги пуштаат хитовите на Мајкл Џексон

Откако во јавноста беше објавен документарецот за Мајкл Џексон Leaving Neverland, во кој беа обелоденети приказните на Џејмс Сејфчак и Вејд Робсон, момчињата кои го …

Радиостаници во Канада повеќе не ги пуштаат хитовите на Мајкл Џексон Прочитај повеќе »