Американец нема да одговара за убиство на момче во немирите во САД, го застрелал во самоодбрана

Американецот Џејк Гарднер нема да одговара за убиството на Афроамериканецот Џејмс Скарлок, кое се случило деновиве во Омаха, откако тамошниот обвинител Дон Клајн, го прогласил …

Американец нема да одговара за убиство на момче во немирите во САД, го застрелал во самоодбрана Прочитај повеќе »