Џејмс ван дер Бик петтипат татко

Актерот Џејмс ван дер Бик ќе стане татко по петтипат. Џејмс е во брак со Кимберли од 2010 година и веќе имаат четири деца, Оливија, …

Џејмс ван дер Бик петтипат татко Прочитај повеќе »