Милијарди тони дијаманти кружат околу нашите глави секојдневно

Научници со огромен телескоп успеале случајно да решат тајна стара 22 години. Со телескопот на НАСА во Грин Банкс во западна Вирџинија, се откриле мистериозните …

Милијарди тони дијаманти кружат околу нашите глави секојдневно Прочитај повеќе »