Од неодамна нè има 8 милијарди, колку луѓе може да издржи планетата Земја

Обединетите нации точно предвидоа дека до 15 ноември 2022 година светската популација ќе достигне бројка од 8 милијарди, но сега голем број теоретичари на заговор …

Од неодамна нè има 8 милијарди, колку луѓе може да издржи планетата Земја Прочитај повеќе »