National Geographic ја одбра најубавата фотографија за 2018 година

Редакцијата на магазинот National Geographic ја одбра најдобрата фотографија за 2018 година. Делото на Џејсен Тодоров, инструкторот по летање и виолинист, на која е прикажан поглед од …

National Geographic ја одбра најубавата фотографија за 2018 година Прочитај повеќе »