Пред да се самоубие актерот Џејсон Дејвид Франк се расправал со сопругата, барале одвоени соби во хотелот каде што се обесил

Актерот Џејсон Дејвид Френк, познат како моќниот ренџер Томи, во популарната серија во деведесеттите, се скарал со жена му непосредно пред да се самоубие во …

Пред да се самоубие актерот Џејсон Дејвид Франк се расправал со сопругата, барале одвоени соби во хотелот каде што се обесил Прочитај повеќе »