Никој не дошол на роденденот на син му, па го сликал со тортата и побарал од пријателите да му честитаат

Канаѓанецот Џејсон Фостер се обидел да го утеши својот единаесет годишен син Кејд, за неговиот роденден, откако ниту еден од поканетите другари не му дошол …

Никој не дошол на роденденот на син му, па го сликал со тортата и побарал од пријателите да му честитаат Прочитај повеќе »