Роси Хантингтон и Џејсон Статам на премиерата на филмот The Meg

Љубовната приказна меѓу Роси Хантингтон и Џејсон Статам трае повеќе од 8 години. Се работи за манекенка и холивудски актер на кои не им пречи …

Роси Хантингтон и Џејсон Статам на премиерата на филмот The Meg Прочитај повеќе »