Роузи Хантингтон-Вајтли ја промовира новата колекција долна облека

Сопругата на актерот Џејсон Стејтам (50), манекенката Роузи Хантингтон Вајтли, набргу ќе излезе со нова колекција долна облека. Сопругата на актерот, кој е познат по акциските …

Роузи Хантингтон-Вајтли ја промовира новата колекција долна облека Прочитај повеќе »