Дванаесетгодишно девојче се породи во Австралија

Дванаесетгодишно девојче чиј идентитет засега не е откриен, се породило во болница во градот Перт и станала најмладата мајка во историјата на Австралија. Градскиот одбор …

Дванаесетгодишно девојче се породи во Австралија Прочитај повеќе »