За да не ги изгуби пријателите, секое утро патувал 90 минути со автобус

Кори Патрик (19) минатата година со родителите се преселил на другиот крај од градот, но не сакал да го промени училиштето за да не ги загуби …

За да не ги изгуби пријателите, секое утро патувал 90 минути со автобус Прочитај повеќе »