Џони Деп и Џена Ортега се во љубовна врска: новиот заговор на медиумите

Интернетот е погодна почва за ширење на непроверени информации, а во случајот со тврдењата за младата актерка Џена Ортега и нејзиниот 40-годишен колега Џони Деп …

Џони Деп и Џена Ортега се во љубовна врска: новиот заговор на медиумите Прочитај повеќе »