Сестрите Кардашијан повторно на суд поради плагијат

Сестрите Кардашијан, Џенер и Кајли се обвинети за плагијат. Двете наводно го украле чипкаст дизајн од компанијата Klauber Brothers која во последните 160 години работи …

Сестрите Кардашијан повторно на суд поради плагијат Прочитај повеќе »