(Видео) Обожавателка го бакна Чарлс во уста додека кралот се поздравуваше со толпата

Додека кралот Чарлс Трети љубоезно се поздравуваше со толпата народ собрани пред Бакингемската палата, една жена го бакна во уста. Иако овој чин се смета …

(Видео) Обожавателка го бакна Чарлс во уста додека кралот се поздравуваше со толпата Прочитај повеќе »