Го застрелал својот пријател хомосексуалец, откако во телевизиско шоу му кажал дека бил заљубен во него

Аериканецот Џонатам Шмиц го застрелал својот сосед Скот Амедуре, кој бил хомосексуалец, во 1995 година, затоа што јавно, во емисија, кажал дека бил заљубен во …

Го застрелал својот пријател хомосексуалец, откако во телевизиско шоу му кажал дека бил заљубен во него Прочитај повеќе »