Џералд Котен

Ја лажирал својата смрт за да ги ограби клиентите за 190 милиони долари

Канадските истражители успеале да влезат во компјутерот на основачот на канадската криптоменувачница KvadrigaCX, Џералд Котен, кој откако ненадејно почина минатата година, на своите клиенти им остана …

Ја лажирал својата смрт за да ги ограби клиентите за 190 милиони долари Прочитај повеќе »

Починал без да ја каже шифрата од лаптопот, пропаднале криптовалути вредни милиони

Од канадската менувачница на криптовалути QuadrigaCX изјавиле дека не може да исплатат речиси 190 милиони долари од фондот на своите клиенти, затоа што 30-годишниот основач …

Починал без да ја каже шифрата од лаптопот, пропаднале криптовалути вредни милиони Прочитај повеќе »

Scroll to Top