Песната на Шакира направи проблеми во врската на Пике и Клара, коментираат фановите

Новата песна на Шакира во која го исмеа бившиот ги влоши односите меѓу Пике и новата девојка Клара. Пејачката минатата недела ја издаде BZRP Music …

Песната на Шакира направи проблеми во врската на Пике и Клара, коментираат фановите Прочитај повеќе »