Свештеник побарал од верниците да му купат приватен млазен авион

Свештеникот Џес Дуплантис ги бранел своите ставови за поседување приватен млазен авион со зборовите дека комерцијалните авиокомпании се преполни со демони кои му стојат на патот …

Свештеник побарал од верниците да му купат приватен млазен авион Прочитај повеќе »