(Видео) Милионерка убила полицаец, но место во затвор ќе плати казна од само 30.000 фунти

Џезмин Хартин, богаташка од Канада и бивша партнерка на Ендрју Ешкрофт, син на британски милијардер, е обвинета дека од небрежност пукала и го убила началникот …

(Видео) Милионерка убила полицаец, но место во затвор ќе плати казна од само 30.000 фунти Прочитај повеќе »