Сопругот на убиената наставничка во Тексас почина од срцев удар

Џои Гарсија, сопругот на една од наставничките кои беа убиени во масовното пукање во Тексас почина од срцев удар. Џои ѝ беше сопруг на Ирма …

Сопругот на убиената наставничка во Тексас почина од срцев удар Прочитај повеќе »