Речиси цел месец го минале на море, незнаејќи дека низ светот се шири коронавирус

Елена Манигети и Рајан Озборн од неодамна дознале за коронавирусот, откако претходно 25 дена поминале на море, отсечени од светот, пренесува „Би-Би-Си“. Двајцата во 2017 …

Речиси цел месец го минале на море, незнаејќи дека низ светот се шири коронавирус Прочитај повеќе »