(ГАЛЕРИЈА) Познатите се пофалија со првите јајца

Денеска е Велики четврток, денот кога пред изгрејсонце треба да се вапцаат првите  црвени јајца. Дека ги почитуваат обичаите, се пофалија на „Инстаграм“ и познатите …

(ГАЛЕРИЈА) Познатите се пофалија со првите јајца Прочитај повеќе »