елеонора

(ФОТО) Ќерката на Есма, единственото женско меѓу 47 синови

Кралицата на ромската музика Есма Реџепова, која почина во 2016 година, многумина ќе ја паметат како еден од најголемите хуманитарци на денешницата. Во текот на …

(ФОТО) Ќерката на Есма, единственото женско меѓу 47 синови Прочитај повеќе »

Scroll to Top