Биба Додева: „Мојата ќерка е мојот свет“

Македонската пејачка Биба Додева објави слика со ќерката Емануела. Таа ретко споделува приватни фотографии на социјалните мрежи. „Мајка и ќерка“, напиша и доби комплименти дека двете …

Биба Додева: „Мојата ќерка е мојот свет“ Прочитај повеќе »