Емоџите одбележуваат 20 години користење во секојдневната комуникација

Светскиот ден на емотиконите се слави веќе 20 години за да се одбележи важноста на користењето емотикони во комуникацијата во секојдневниот живот. Од септември 2021 …

Емоџите одбележуваат 20 години користење во секојдневната комуникација Прочитај повеќе »