Енди Џеси ќе го смени Џеф Безос на директорското место во „Амазон“

Енди Џеси ќе биде новиот извршен директор на компанијата „Амазон“, функција што досега ја извршуваше сопственикот и најбогат човек на светот, Џеф Безос. Безос во средата …

Енди Џеси ќе го смени Џеф Безос на директорското место во „Амазон“ Прочитај повеќе »