Француската писателка Ени Ерно не знаела дека освоила Нобелова награда

Француската писателка Ени Ерно не знаела дека ја освоила Нобелова награда, затоа што не се јавувала на мобилниот телефон. Нејзе ѝ припадна Нобеловата награда за …

Француската писателка Ени Ерно не знаела дека освоила Нобелова награда Прочитај повеќе »