Светската здравствена организација најави дека стигнува епидемија наречена црна смрт

Светската здравствена организација предупреди дека од новата епидемија наречена црна смрт, би можеле да умрат милиони луѓе во Африка. Светската здравствена организација, која заедно во …

Светската здравствена организација најави дека стигнува епидемија наречена црна смрт Прочитај повеќе »