Германски принц го тужи својот син затоа што му го продал замокот за едно евро

Принцот Ернест-Август Постариот Хановерски покренал судски процес против својот, како што вели, неблагодарен син и наследник Ернст-Август Помладиот Хановерски, затоа што зад грб му го …

Германски принц го тужи својот син затоа што му го продал замокот за едно евро Прочитај повеќе »