НАСА снимила флота на НЛО

Флота на вселенски бродови биле забележани како демнат сателити на НАСА, тврдат теоретичарите на заговор, пишува британски Express. Користејќи ги сликите за опсервација на НАСА, теоретичарите …

НАСА снимила флота на НЛО Прочитај повеќе »