фби

ФБИ се ослободува од сите докази поврзани со вториот напаѓач во Лас Вегас

Благодарение на акустичната форензичка анализа која ја објави ФБИ, истражувачката американска агенција сега знае дека имало и втор напаѓач за време на масакрот во Лас …

ФБИ се ослободува од сите докази поврзани со вториот напаѓач во Лас Вегас Прочитај повеќе »

Сите терористички напади ги организира ФБИ

Џулијан Асанж истакна дека деловниот модел на агенцијата на ФБИ е да организира терористички заговори. Тие агендата или планот го спроведуваат на начин на кој …

Сите терористички напади ги организира ФБИ Прочитај повеќе »

Scroll to Top