(Галерија) Претставничката на Индија Харназ Санду е Мис универзум 2021

На 70. светски избор за убавина кој се одржа во Израел, Мис на Индија, Харназ Санду ја однесе титулата на Мис универзум. 21 годишната Харназ …

(Галерија) Претставничката на Индија Харназ Санду е Мис универзум 2021 Прочитај повеќе »