Јаси Хофер виртуозната гитаристка со концерт во Скопје

  Во четврток на 5 април, во МКЦ ресторанот, со почеток во 21 часот, во организација на 3Гонга ќе настапи Јаси Хофер, 25 годишната виртуозна …

Јаси Хофер виртуозната гитаристка со концерт во Скопје Прочитај повеќе »