Свиња ја нападна израелската водителка Хофит Голан

Познатата водителка и продуцентка од Израел, Хофит Голан, се нашла во незгодна ситуација додека престојувала на Бахамите. Хофит додека била во морето во раката држела …

Свиња ја нападна израелската водителка Хофит Голан Прочитај повеќе »