Ленче во досадна комбинација, Катица без хоризонтални украси, а за Фатиме, браво!

Дизајнерот Златко Јовановски денеска со модна критика за дамите од СЈО, Катица Јанева, Ленче Ристовска и Фатиме Фетаи. Фотографијата е од една од многуте прес-конференции …

Ленче во досадна комбинација, Катица без хоризонтални украси, а за Фатиме, браво! Прочитај повеќе »