Познат музичар испиша историја со „Најки“

Познатиот колумбиски пејач Хосе Алваро Осорио Балвин, познат како Џеј Балвин, испиша историја со компанијата за патики „Најки“. Неговите патики Air Jordan I x I …

Познат музичар испиша историја со „Најки“ Прочитај повеќе »