Пејачката Тори Кели итно хоспитализирана откако се онесвестила во ресторан

Пејачката Тори Кели итно е хоспитализирана. Таа била со пријателите во ресторан кога почувствувала дека срцето и чука забрзано, по што се онесвестила. Хоспитализирана е …

Пејачката Тори Кели итно хоспитализирана откако се онесвестила во ресторан Прочитај повеќе »