(ВИДЕО) Во хотелска соба „се уби“ републиканецот кој трагаше по 33.000 мејла на Хилари Клинтон

Наводно извршил самоубиство, но ниту еден доказ не упатува на тоа. Републиканецот и ентузијастот Питер В. Смит (81), кој ја водеше независната истрага поврзана со …

(ВИДЕО) Во хотелска соба „се уби“ републиканецот кој трагаше по 33.000 мејла на Хилари Клинтон Прочитај повеќе »