(Видео) Хоуп Хикс е жената што ја внесе короната во Белата куќа

Најблиската соработничка на американскиот претседател Доналд Трамп, Хоуп Хикс, е жената што го внесе коронавирусот во Белата куќа. Таа ги зарази Трамп и неговата сопруга …

(Видео) Хоуп Хикс е жената што ја внесе короната во Белата куќа Прочитај повеќе »