(видео) Тинејџер починал од последица на примена вакцина против ХПВ

Тринаесетгодишниот Колтон Берет бил здраво, силно и многу активно момче пред да ја прими вакцината гардасил против HPV. Колтон ги примил последните три вакцини на …

(видео) Тинејџер починал од последица на примена вакцина против ХПВ Прочитај повеќе »