Тамара ќе пее под отворено небо во Охрид и Битола, пејачката најави два концерта

По подолга пауза, пејачката Тамара Тодевска најави два концерта во Охрид и Битола. Таа ќе пее на Античкиот театар во Охрид и во Хераклеја во …

Тамара ќе пее под отворено небо во Охрид и Битола, пејачката најави два концерта Прочитај повеќе »